Long Drink

Інгредієнти:
  • 50 мл світлого рому;
  • 100 мл вермуту Trino Dry;
  • 50 г лайма;
  • 20 г цукру;
  • 10 листочків м'яти.
Подавати - у хайболі (висока склянка для соку) 300 мл.
Прикраса: скибочка лайма (або лимона), гілочка м'яти.
Сервіровка: тонка трубочка (спеціальна для Мохіто) та свізл стік (коктейльна паличка).
Технологія приготування: на дно охолодженого хайболу покласти лайм, цукор, м'яту і розтерти, наповнити крихтами льоду на 1/3 келиха, влити вермут Trino Dry, злегка перемішати, прикрасити скибочкою лайма та та гілочкою м'яти, сервірувати свізл стіком і трубочкою для Мохіто.
Варіанти: замість рому можна використати кашацу, горілку або коньяк.

0 comments: